Başkan Aygün; “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Onurumuzdur”

Şehitlik’te Dualar Edildi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nın üçüncü ve son gününde Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Şehitlik’i ziyaret etti. Burada kahraman şehitlerimiz için dua eden Başkan Aygün, ardından 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Derinceli Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesinin hanesine konuk oldu. Başkan Aygün ziyareti esnasında şehidimiz Serdar Gökbayrak’ın ailesine hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

Gece Gündüz Çalışacağız

Başkan Aygün, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada “Rabbim bu cennet vatanı bize emanet eden şehitlerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Bizler bugün ülkemizde bayramları huzur içerisinde geçiriyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların emanetine sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817