Başkan Aygün; “STK’lar Kentimizin Değeridir”

Projeler Hizmete Sunuluyor

Gönül belediyeciliğini, yaptığı çalışmalarla ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri sırasıyla hayata geçirirken diğer taraftan da toplumun her kesimiyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez AK Parti Tokat eski Milletvekili Zeyid Aslan, Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler, Başkan Vekili Orhan Çelikhası, Başkan Yardımcıları Ümit Yıldız ve Yakup Göğercin, Vural Alim, MHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aksoy ve Vedat Akbulut’u konuk etti. Gerçekleşen ziyaretlerde önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Derincemiz için gönül birliği içerisinde çalışıyoruz. Projelerimizi sırasıyla hizmete sunarken bir yandan da toplumumuzun her kesimiyle iletişim kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Gençlere Yönelik Çalışmalar

Sivil toplum kuruluşlarının kültür ve fikir çeşitliliğini arttırdığını söyleyen Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Kıymetli halkımızın fikir, görüş ve talepleri bizler için çok önemli. İlçemizi daha da ileri taşıma hedefiyle çalışmalarımızı, katılımcı ve şeffaf yönetim ilkesiyle sürdürüyoruz. STK’larımız da toplumumuz içerisinde kültür ve fikir çeşitliliğini arttıran önemli aktörlerdir. İlçemize hep birlikte sahip çıkarak özellikle yarınlarımız olan gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik faydalı çalışmalara imza atmaya devam etmeliyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817