banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN AYGÜN: “ÜLKEMİZİN YARINLARI GENÇLERİMİZDİR”


 

Başkan Aygün’e Hizmet Teşekkürü

İlçeye birçok önemli eser kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda Server Yaşam Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Yakup Ünal, Yürütme Kurulu Üyesi Yusuf Yüksel, Derince Körfez Koordinatörü İlyas Kocaman, Derince İlçe Temsilcisi Tan Köse ve Derince Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yiğit’i konuk etti. 10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın tanıtımı dolayısıyla ziyarette bulunan vakıf yöneticileri, Başkan Aygün’e ilçede özellikle gençlere yönelik gerçekleştirdiği projelerden dolayı teşekkür etti.

Gençlere Yönelik Projeler

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Millet Kıraathanesi, yeni açılan Dumlupınar Spor Merkezi, yakın zamanda inşası tamamlanacak olan Sırrıpaşa Mahalle Konağı ve ilçenin her noktasında oluşturulan spor alanlarına kadar daha birçok projeyi hizmete sunduklarını aktaran Başkan Aygün, “Derinceli hemşehrilerimize ve en önemlisi de ülkemizin yarınları olan gençlerimize hizmet etme noktasında birçok projemizi hizmete sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Yavrularımız bizim için çok kıymetli. Onlara hizmet etmek bizler için en büyük mutluluk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751