banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN AYGÜN VE TEŞKİLATLAR TEK YÜREK

AK Parti Derince İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları yönetimleri ve mahalle başkanları ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçimlerdeki gayretlerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti

Kentin Dinamikleri ile Buluşuyor

31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde halkın teveccühüyle Derince Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zeki Aygün, mazbatasını almasıyla birlikte görevine hızlı bir şekilde başladı. Bir taraftan yeni dönemde hayata geçireceği projelerle ilgili çalışmaları yürüten Başkan Aygün, diğer yandan kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişareye devam ediyor. Makamında tebrik ziyaretlerini de kabul ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez AK Parti teşkilatları ile buluştu.

AK Kadrolardan Ziyaretler

AK Parti kadrolarının hafta sonu gruplar halinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve teşkilatlar tek yürek olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen ziyaretlere AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, ilçe ana kademe yöneticileri, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile mahalle başkanları tam kadro olarak iştirak etti.

Çakıroğlu’ndan Teşekkür Konuşması

Ziyaretler esnasında konuşma yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, “Ekip olarak güzel bir seçim dönemini geride bırakmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun herhangi bir olumsuzluk olmadı ve başarılı bir neticeye ulaştık. Seçim sürecinde çok ciddi bir çalışmaya imza atan başta Başkanımız Zeki Aygün olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda seçim sürecindeki çalışmalara vurgu yaparak başarıdaki en önemli etkenin uyumlu çalışma olduğunu belirttiler.

İstişare Ederek Yolumuza Devam Edeceğiz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada ilçe yönetiminden, sandık kurulunda görev alan teşkilat mensuplarına kadar herkesin başarıda önemli payı olduğunu ifade ederek “Aylardır gecesini gündüzüne katarak birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Ana kadememizden, teşkilatlarımızın emektarı olan değerli kadın kolları mensuplarımıza, geleceğimizin teminatı gençlerimizden mahalle başkanlarımıza kadar bu başarıya hep birlikte imza attık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde istişare ederek yolumuza devam edeceğiz. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751