BAŞKAN AYGÜN YAVUZ SULTAN’DA HALKLA BULUŞTU


 

Derincelilerin Bayramlarını Kutladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her gün ilçenin farklı noktalarında vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Cuma Namazı öncesinde Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yıldırım Camii’nde halkla buluşan Başkan Aygün, burada Derincelilerle sohbet ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Belediye Meclis üyeleri Nurhan Baytak ve Hamza Macit’in de eşlik ettiği programda ilçede gerçekleştireceği projelerle ilgili de bilgilendirmede bulunan Başkan Aygün, Namaz sonrasında D-Plaza İş Merkezi’nde bir dizi inceleme yaptı.

“İlçemize Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz”

Daha sonra iş merkezinde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk olan Başkan Aygün, Dernek Başkanı Aziz Demircan ve üyeler ile hasbihal etti. Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “Halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Gönül belediyeciliği şiarıyla hareket ederek her gün ilçemizin farklı noktalarında Derinceli hemşerihlerimizle bir araya geliyoruz. Hem vatandaşlarımızla iç içe olarak hem de çalışmalarımızı sürdürerek ilçemize ve değerli halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817