banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün Yörükler’in Konuğu Oldu

STK Buluşmaları Devam Ediyor

Katılımcı yönetim anlayışı gereği ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün, STK buluşmaları kapsamında son olarak Fatih Mahallesi'nde yer alan Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Aygün’ün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Abdullah Yıldırım ve Ayhan Aksoy ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Budak, Oğuz Boyları Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz

Gönül belediyeciliği anlayışı doğrultusunda dernekler ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğuna bir kez daha vurgu yaptı. Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yaptığı çalışmalarla Derince’ye artı değer kazandırdığını belirten Başkan Aygün, “İlçemizin geleceğine yönelik çalışmalar yaparken toplumumuzun tüm kesimlerinden gelen fikirlerden yararlanıyoruz. Bu doğrultuda STK’larımız bizim en önemli yol arkadaşlarımız. Derincemize değer katacak projeler için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826