Başkan Aygün’den 41 Proje Vurgusu


 

Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Derince’ye hizmet etme noktasında istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ortak aklın önemine vurgu yapan Başkan Aygün, esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarına da özen gösteriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak istişare toplantısında ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Aygün ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Adnan Pala, Ayşe Mamat ve AK Parti İlçe Yöneticisi Hakan Karadeniz de katıldı. Geride kalan beş aylık süreçte yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi.

Gençlik Merkezleri ve Sosyal Projeler

Başkan Aygün konuşmasında “Kentimize birlikte hizmet ettiğimiz muhtarlarımız ile değerlendirmelerde bulunduğumuz bu toplantılarımız bizim için çok önemli. İlçemizde yaşanan sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Seçim sürecindeki taahhütlerimizi hızla yerine getirmeye başladık. Her mahalleye inşa edeceğimizi söylediğimiz Gençlik Merkezleri için ilk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerinde çalışmalara başlıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında Çözüm Masası, DERKİM, Alo Vefa ve Millet Kıraathanesini halkımızın hizmetine sunduk. Vaat ettiğimiz 41 projemizi hayata geçirerek Derincemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz” dedi. Muhtarlar da düzenlenen istişare toplantılarının son derece verimli geçtiğini belirterek mahallelerine sundukları hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

MUHTARLAR 1-2: İstişare toplantısında muhtarlarla bir araya gelen Başkan Aygün, “Vaat ettiğimiz 41 projemizi de hayata geçirerek Derincemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz” dedi.

TOPLU: Derince’ye hizmet etme noktasında istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817