Başkan Aygün’den Anlamlı Ziyaret

Naciye Teyzeye Konuk Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla ilçede anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ile birlikte Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi Orbay Sokak No: 11 adresinde ikamet eden Naciye Tüter’i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Ne Kadar Dua Etsek Azdır

Ziyaretinde 80 yaşındaki Naciye Tüter’in elini öperek, hayır duasını alan Başkan Aygün, Anneler Günü’nün önemine değinerek “Gece gündüz demeden çalışan, çabalayan, çocuklarının, vatana millete hayırlı evlatlar olmasından başka amacı olmayan annelerimiz için ne kadar dua etsek azdır. Allah hepsinden razı olsun, yokluklarını göstermesin” dedi. Naciye Tüter de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817