Başkan Aygün’den Belediye Derincespor’a Tam Destek

Hazırlıklar Sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan ve adını 3. Lig’e yazdıran Belediye Derincespor, yeni sezon öncesi planlamalarını yapıyor. İlk olarak genel kurulunu yapan ve güç tazeleyen Belediye Derincespor ardından teknik heyeti belirlemişti. 1 ve 5 Temmuz tarihleri arasında profesyonel futbol takımı için seçmeler düzenleyecek olan Belediye Derincespor’da yeni sezon öncesi hazırlıklar sürüyor.

Her Zaman Yanınızdayım

Bu bağlamda Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe ve transfer komitesi üyeleri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala’nın da hazır bulunduğu toplantıda sarı lacivertli camiaya güvendiğini belirten Başkan Aygün, “İlçemizin gururu olan kulübümüzün yeni sezonda da başarılı olacağına dair inancım tam. Bizler de her zaman sizlerin yanında olarak ilçemizi temsil eden kulübümüze katkı sunacağız. İnanıyorum ki başarılarınız önümüzdeki sezonda devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817