banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün’den Çenesuyu’nda İnceleme

6 Dönüm İlave Alan

Başkan Aygün’ün girişimleri ile pazarlama ağını arttıran Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Yaklaşık 400 yıllık maziye sahip olan Çenesuyu, Başkan Aygün yönetiminde daha da büyüdü. Depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte 6 dönüm ilave alan kazandırılarak kapasitesi artan Çenesuyu, pazarlama ağını genişletti.

Ülke Ekonomisine Katkı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Çenesuyu fabrikasına giderek devam eden üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aygün döneminde yapılan yatırımlarla başta Gazi Meclis olmak üzere Ankara’daki kurumlarda da hak ettiği yeri alan Çenesuyu’nun yurt içinde Marmara Bölgesi başta olmak üzere birçok ilde satışı yapılıyor. Derince’nin doğal hazinesi olan Çenesuyu aynı zamanda yurt dışına ihraç edilerek ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751