banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün’den İshakçılar’a Müjdeler


 

Er Meydanı’nda Ramazan Çelik Konseri

Ülkemizin önde gelen spor organizasyonları arasında yer alan Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ikinci günü coşku dolu bir konser şöleni ile geride kaldı. Derince Belediyesi’nin Derince Taşköprülüler Derneği, İzmit Taşköprülüler Derneği ve Çavuşlu Köyü Yardımlaşma Derneği ile birlikte bu yıl 16’ncısını düzenlediği etkinliğin ikinci gününde gerçekleşen konsere bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. İshakçılar Er Meydanı’nda sahneye çıkan sanatçı Ramazan Çelik’e binlerce kişinin eşlik ettiği konser coşku dolu bir akşamın yaşanmasına vesile oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde İshakçılar Er Meydanı’nda gerçekleşen etkinliği meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, Taşköprülüler dernek başkan ve yöneticileri, organizasyon komitesi, güreş camiasının önde gelen isimleri ile vatandaşlar yoğun bir ilgiyle takip etti. Konser öncesi alanı dolduran vatandaşlara seslenen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  İshakçılar sakinlerine müjdeli haberler verdi.

Tarım ve İstihdamı Arttırıcı Projeler

Başkan Aygün, konuşmasında “Festivali bu derece sahiplendiğinizi görünce ne kadar doğru bir işe imza attığımızı anlıyoruz. Kıymetli halkımız için tüm gayretimizle her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köylerimizi, merkez mahallelerimizden ayırmıyoruz. Yapacağımız projelerle köylerimizde tarım ve istihdamı daha da arttırmayı planlıyoruz. Aspir ekimi ve aspir yağı üretim tesisi ile tarımsal kalkınma hamlemizi başlattık. Seçim döneminde söz verdiğimiz bu projemiz için çiftçilerimiz ile birlikte Konya’ya gittik. İnşallah Kasım ayında ürün ekim çalışmamızı gerçekleştireceğiz. Bahara doğru da hasatı yapacağız. Bununla beraber Tahtalı Göletimizin kıyısında yer alan merkezimizde yeniden düzenlemeler yaparak Tahtalı Gölü Doğa Park projemiz ile tüm halkımıza hizmet vereceğiz. Söz verdiğimiz 41 projemizi de siz değerli vatandaşlarımız için hizmete sunacağız. Gönül belediyeciliği anlayışı ile çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan Aygün, konuşmasını vatandaşları 15 Eylül Pazar günü yapılacak yağlı pehlivan güreşlerine davet ederek noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826