Başkan Aygün’den Tarımsal Kalkınmaya Destek


 

Sandıktan Toprağa, Ata Tohum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan "Ata Tohumu Projesi" kapsamında, kentimizde çok önemli bir sempozyum gerçekleşti.  Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen “Sandıktan Toprağa, Ata Tohum” temalı organizasyon öncesi sempozyuma konuşmacı olarak katılan isimler Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmeye AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. M. Belma Satır, İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Ceyda Bölünmez Çankırı ile Mardinli şef ve sosyal girişimci Ebru Baybara Demir iştirak etti.

Aspir Ekimi ve Aspir Yağı Üretim Tesisi

Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, Ata Tohumu Projesinin önemine vurgu yaparak tarımsal kalkınmaya yönelik faaliyetleri desteklediklerini vurguladı. Kendilerinin de Derince’nin köylerinde tarımsal kalkınma hamlesini başlattıklarını belirten Başkan Aygün, “Seçim döneminde söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirirken tarım ve istihdamı ön plana aldık. Aspir ekimi ve aspir yağı üretim tesisi ile köylerimizde tarımsal kalkınma hamlemizi başlattık” dedi. Konuk Milletvekilleri Av. M. Belma Satır, Ceyda Bölünmez Çankırı ve sosyal girişimci Ebru Baybara Demir de Başkan Aygün’e gerek TBMM çatısı altında gerekse belediye başkanı olarak sunduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817