banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN AYGÜN’DEN TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET

Ankara’da Çeşitli Temaslar

Hizmete sunduğu projelerle ilçede gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda temaslarını sürdürüyor. Bu kez bir dizi program için başkente giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında TBMM’de gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Gündeme dair önemli mesajların verildiği toplantıyı takip eden Başkan Aygün, grup toplantısının ardından Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

Görüş Alışverişinde Bulundular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’un konuğu oldu. Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a ev sahipliği için teşekkür ederek meclis çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten TBMM Başkanı Mustafa Şentop da daha önce Gazi Meclis çatısı altında birlikte görev yaptığı Zeki Aygün’ün tecrübesiyle ilçeye çok önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751