Başkan Aygün’den Temel Atma Törenine Davet

Temel Atma Töreni Yapılacak

Bir yandan hizmete sunduğu projelerle Derince’yi gönül belediyeciliğinin merkezi konumuna getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan seçim beyannamesinde yer alan 41 vaadi hızla yerine getirerek ilçeye birbirinden önemli eserler kazandırıyor. Gençliğe yönelik projelere daima öncelik veren Başkan Aygün’ün seçim vaatleri arasında da yer alan Gençlik Merkezleri projesi de ilçede hayat bulmaya başladı. Derince’nin her mahallesinde inşa edilmesi planlanan Gençlik ve Spor Merkezleri’nin ilki Dumlupınar Mahallesi’ne yapılıyor. Başkan Aygün’ün 41 projesi içerisinde yer alan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nin temel atma töreni yarın (26 Kasım Salı) saat 14:30’da gerçekleştirilecek.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi

30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Dumlupınar Mahallesi’ndeki proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm vatandaşları temel atma törenine davet ederek, “Spordan eğitime kadar birçok unsuru içerisinde barındıracak olan Gençlik Merkezlerimizin ilkini Dumlupınar mahallemizde inşa ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı (yarın) saat 14:30’da gerçekleştireceğimiz temel atma törenine bekliyorum. Allah’ın izniyle Gençlik Merkezlerimizi tamamlayarak tüm mahallelerimizde hizmete sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817