Başkan Aygün’den Yenikent’te İncelemeler

Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yağışlı havanın etkili olduğu Yenikent Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Meclis Üyesi Ayşe Şiranün, İSU Derince Şube Müdürü Medine Cicidoğru, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, İSU yetkilileri ve belediye daire müdürleri ile birlikte bölgeye giden Başkan Aygün, burada hem esnaflarla bir araya geldi hem de vatandaşlarla sohbet etti. Şiddetli yağışların etkilediği cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan Başkan Aygün, yaşanan problemlerin en kısa süreçte giderileceğini ifade etti.

Sahada İncelemelerde Bulundu

İlçedeki ani yağışlarda yaşanan olumsuzluklara karşı Derince Belediyesi ekiplerinin, İSU ve İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte kararlı bir mücadele sergilediğini belirten Başkan Aygün, “Şiddetli yağışın etkilediği bölgelerimizden Yenikent Mahallemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. İSU yetkililerimiz ile birlikte yapacağımız altyapı çalışmalarıyla ilgili sahada incelemelerde bulunuyoruz. Halkımızın daha rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi. Başkan Aygün, altyapıya yönelik yapılacak çalışmalarla yaşanan aksaklıkların tamamen giderileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817