BAŞKAN BARAN, 23 NİSAN NEDENİYLE ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri Nigar Yağız ve Nihal Ayran, Okul Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu’nun nezaretinde, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ımakamında ziyaret ederek sorular sordular.

Öğrencileri makamında kabul eden ve onlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Baran, bugünün çocuklarının yarının gelecekleri olduğunu söyledi. 23 Nisan’ın çocuklar için önemli bir gün olduğuna değinen Başkan İsmail Baran, belediye olarak eğitime önem verdiklerini söyleyerek, "Belediyemizin öncelikleri arasında eğitime ve öğretmenlerimize gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Aileler ve öğretmenler olarak çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız ki yarınlarımız daha güzel olsun. Çünkü geleceğimiz bugünün çocuklarının elindedir. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum" dedi.

 

Belediye Başkanı Baran, öğrencilerin istek ve önerilerini alarak yapılması için talimat verdi.
Öğrenciler tarafından Başkan Baran’asaat hediye edilirken
, Başkan Baran ise öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817