Başkan Baran, açılış  bayramına davet etti
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat üyeleriyle birlikte dün sahadaydı. Başkan İsmail Baran ve beraberindekiler, 12 Mart Pazar günü saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 8. Açılış Bayramı’na vatandaşları davet etti.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN…

Pazar günü gerçekleşecek olan 8. Açılış Bayramı’nın her zaman olduğu gibi yine aynı coşku ve heyecan ile gerçekleşeceğini belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez halkımız bizlere bu tür zamanlarda her zaman teveccüh göstermiştir. Yine binlerce vatandaşımız ile alanda olacağız ve güçlü bir Türkiye için güçlü bir ‘evet’ diyeceğiz. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızı yine coşku ile karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817