Başkan Baran Ak Gençliği Makamında Ağırladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Umre Ziyaretleri Devam Ediyor

Umre görevini tamamlayarak Körfez’e dönen Belediye Başkanı İsmail Baran’a ziyaretler devam ediyor. Kısa bir süre önce yeni yapılan kongrede tekrar gençliğin başına geçen Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Baran’a umre ziyareti gerçekleştirdi. Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a gençliğe yönelik verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Hep Birlikte Güzel Çalışmalar Yapacağız

Körfez’de gençliğe yönelik planlanan çalışmaları ile birçok kente örnek teşkil edecek projeleri uygulamaya koyan Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni planlanan çalışmaları Ak Gençliğe anlattı. Gençliği kötü alışkanlıklardan kurtararak topluma yararlı kişiler haline getirilmesi adına Ak Gençliğin yaptığı fedakârca çalışmalara da değinen Belediye Başkanı İsmail Baran, “Gençliğimize yönelik her türlü programlara ve projelere katılım sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençliğimiz ile birlikte geleceğe dair güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu katkılarımız bundan sonrada artarak devam edecek” dedi.

Alçık, “Başkanımızın Eğitime Katkısı Çok Büyük”

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın gençliğe verdiği önem karşısında bir kez daha teşekkür eden Ak Gençlik Başkanı Kadir Alçık, “Başkanımız parti rozetini çıkararak, herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla hareket ediyor. Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran’ın eğitime katkısının her zaman devam ettiğini, bu katkıların gerek üniversite gençliğine yönelik gerekse ilk orta ve lise düzeyinde de yapıldığını görüyoruz. Zaman zaman biz gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817