BAŞKAN BARAN, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI İLE BULUŞTU

AK Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlerin sorularını yanıtladı. Başkan Baran, gençlere Körfez Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlattı. Gençliğin önemine değinen Başkan Baran siyasi geçmişini gençlerle paylaşarak önemli bilgiler verdi.

Alçık, “Çok Şanslıyız”

AK Partili gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Baran, Körfez Belediyesi’nin hayata geçirilen ve önümüzdeki süreçlerde yapılacak projeleri anlattı. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. Alçık, “Belediye Başkanımız sayın İsmail Baran haftalık olarak gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır. Her zaman gençliğin yanında olan ve onlarla birlikte geleceği planlayan bir Belediye Başkanına sahibiz. Bir telefon kadar uzağımızda olan isteklerimizi hiç bir zaman geri çevirmeyen başkanımızı kampımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan her türlü desteği ile bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Gençlerimiz Bizlere Her Zaman Güç Veriyor”

AK Parti’nin iktidara geldiği günden bugüne Türkiye’nin dünyadaki konumunun büyük değişiklik kaydettiğinin altını çizen Başkan Baran, “AK Parti iktidarıyla dünyanın Türkiye’ye bakış açısı değişmiştir. Türkiye kendi coğrafyasında güçlü, ümmet içinde Müslümanların gıpta ile baktığı, dünya mazlumlarının umudu bir ülke haline gelmiştir” diye konuştu. Başkan Baran, “Görüyoruz ki gençlerimiz doğru yolda hızla ilerliyor. Başarının sırrını bulan gençlerimizde başarının her zaman çalışmakta olduğunu anlamış durumda. Bizler de yorulmadan çalışan gençlerimizi gördükçe daha çok iş ve hizmet aşkı ile koşturmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz bizlere her zaman güç veriyor. Onların gözlerindeki parıltıyı heyecanı gördükçe her zaman onlara destek olma gereği duyuyoruz. Eğer gençliğimizi sağlam tutarsak, geleceğimizi aydınlatmış olacağız.” Dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran toplantı sonrasında gençlerle fotoğraf çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817