banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran : AK Partiliyim diyorsak,  bizlere durmak yakışmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Baran, “Eğer bizler de AK Partilim diyorsak; durmadan, duraksamadan çalışacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak AK Parti Çamlıtepe Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Mustafa Efe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve mahalle yönetimi katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran 55 aylık süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı, teşkilat üyelerinden gelen soruları cevapladı.

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 55 aylık süreçte önemli projelere imza attıklarını belirterek, “Önümüzde şimdi bir yerel seçim süreci var. ‘Daha zaman var’ diye düşünmemek lazım. Öyle büyük bir liderimiz var ki; Kendisi 2-3 saatlik uykuyla, gece gündüz demeden bu ülke için çalışıyor. Eğer bizler de ‘AK Partiliyim’ diyorsak; durmayacağız, duraksamayacağız, gaflete düşmeyeceğiz, boşa vakit geçirmeyeceğiz, gönül kırmadan çalışacağız” dedi.

SEN BEN DAVASI DEĞİL

Bu süreçte birçok ismin belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Aday adayı kardeşlerimizin hepsi bir birinden değerlidir. Hepsinde Körfez ve AK Parti sevdası var. Bunu göz ardı edemeyiz. Bizler kötünün içinden iyiyi değil, iyinin içinden birini seçeceğiz. Bizler sen ben o bu demeden canla başla, gece gündüz demeden ibadet aşkıyla çalışacağız. Bu dava sen ben davası değil, hak davasıdır.

EKİP SAYILARI ARTTIRILDI

Hem yerelde hem de ülke genelinde yapılan önemli çalışmalar var. Bunları gönül rahatlılığı ile vatandaşımıza anlatabilirsiniz. Ne hükümetimiz nede bizler sizlerin boynunu öne eğecek çalışma içerisinde olmamıştır” dedi. Başkan Baran bölgede İSU tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının da yeni yıla kadar tamamlanacağını belirterek, “Zor bir süreç oldu. Müteahhit kaynaklı sıkıntılar yaşandı ama şimdi ekip sayıları da arttırılarak çalışmalar hızlandırıldı.

İŞİN YAKIN TAKİPÇİSİYİZ

Bizlerin fazla müdahale etme şansımız olmuyor. İhale ile verilmiş bir firma var ve çalışmaları onlar gerçekleştiriyor. Tabi bizim ekiplerimiz de sürekli işin başında ve denetim içindeler. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte alt yapının tamamlandığı noktaları hemen asfaltlıyoruz. Yılbaşına kadar da tüm bu çalışmalar tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı. Daha sonra teşkilat üyeleri soru sordu, Başkan Baran’da tek tek cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751