BAŞKAN BARAN ASKER UĞURLADI
 Çamlıtepe Mahallesinde ikamet eden Sebahattin Yiğit’in oğlu Mustafa Yiğit’i Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra sevenleride yalnız bırakmadı. Dost ve akrabalarının bir hayli ilgi gösterdiği uğurlamada Başkan Baran, gençlerle sıcak ve samimi ilişkiler kurdu.

Askerliğe Peygamber Ocağı Olarak Bakarız Ve Öyle Biliriz

Vatani görevini yapmak üzere Manisa’ya uğurlanacak olan Mustafa Yiğit’e bazı nasihatlerde bulunan Başkan Baran, “Bu bir vatan nöbetidir. Bizler bu nöbeti tuttuk sıra sizlerde” dedi.

Hayırlı teskereler temennisinde bulunan Başkan Baran, “İnancımız gereği asker ocağına, Peygamber ocağı olarak bakarız ve öyle biliriz. Bizim zamanımızda askerlik uzundu ama ben askerliğimi yedek subay olarak 12 ayyaptım. Askerlik görevi kutsal bir görevdir. Vatani görevini yapmak için askere göndereceğimiz kardeşimizin heyecanını bizlerde yaşıyoruz. Genç kardeşimizin güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni ediyor, hayırlı teskereler diliyorum” dedi. Çocuğunu askere gönderen Sebahattin Yiğit ise, böyle bir törenle oğlunu askere uğurladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817