Başkan Baran; "Azminiz ve Heyecanınız  Bizleri Mutlu Ediyor"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte ‘Çocuklar Okula Anneler Spora’ projesine katılan kadınlarla Esentepe’de bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen proje kapsamında yüzlerce ev kadınının spor yaptığını ve daha sağlıklı hale geldiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Sizlerin bu azmi ve heyecanı bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bizden spor yapmayı isteyin yeni olanaklar sunalım” dedi.

SAĞLIKLI VE MUTLU GELECEK

“Çocuklarınızın gelişimleri üzerindeki tüm olumlu sosyal etkiler siz annelerin en kıymetli başarısı olacaktır” diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizler, çocuklarınıza örnek olun, hem kendiniz sağlıklı ve mutlu olun hem çocuklarını hem de çevrenizi mutlu edi. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da bu projeyi başlatırken aynı temennilerini sunmuştu.

30 MİLYONU AŞAN YATIRIM

Bizler de işte hem sizlerin mutlu ve sağlıklı olması hem de gelecek nesilin sizleri örnek alması için “Çocuklar Okula Anneler Spora” diyoruz. Çocuklarımız için spor akademilerimizin olanaklarını her geçen gün geliştiriyoruz. Spor tesisleri için devam eden 30 milyon liralık bir yatırım planımız var. Şu an 15 branşta eğitim gören 4 bin 500 öğrenci sayımızı da 10 bine yükseltme hedefindeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817