banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran Barbaros Mahallesi Halkını Dinledi

Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İsmail Baran, alt yapı konusunda 1 ay içinde adımlar atılacağını belirtirken, kapalı pazar konusunda müjdeli haberi verdi; “Proje kısa sürede hazırlanacak” dedi

 

Körfez’de mahallelerde belirli aralıklar düzenlenen koordinasyon toplantısının son adresi Barbaros Mahallesi oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; Körfez Kaymakamlığı’na vekalet eden Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Garnizon Komutanı Cem Erduvanİlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, kurum müdürleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

PAZAR İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

Toplantının açılışında konuşan Başkan İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde bir çok hizmetin hayata geçirildiğini belirterek, yaşanan sıkıntıları bildikleri ve takipçisi olduklarını söyledi. Mahallede pazar yeri konusunda bir çalışma olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Kapalı pazar projemiz devam ediyor. En kısa süre içerisinde adım atılacak. Proje hazırlanacak ve çalışmalar başlayacak” ifadelerini kullandı.

1-2 AY İÇİNDE BAŞLAYACAK

Alt yapı noktasında da 1-2 ay içerisinde Körfez genelinde bir çalışma başlatılacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Birçok mahallede yağmur suyu ve alt yapı konusunda eksiklikler var. Bununla ilgili İSU ile çalışmamız olacak. İhale yapıldı. Bayram sonrasında program çerçevesinde çalışmalar başlayacak. Bu çalışmayı tüm kurumlarla koordineli olarak yürütmek için uğraş veriyoruz. SEDAŞ’ın elektriği yer altına alması konusunda da gayretimiz var” dedi.

TEK TEK SÖZ ALDILAR

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar tek tek söz aldı, gördükleri eksiklikler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler aktardı. Asayiş yönünden parkların güvenliği ve okul çıkışları için ek önlem isteyen 

 

Körfez Kaymakamlığı’na vekalet eden Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların sorularını tek tek cevapladı.

 Körfez’de mahallelerde belirli aralıklar düzenlenen koordinasyon toplantısının son adresi Barbaros Mahallesi oldu. Vatandaşlar toplantıya ilgi gösterdi.

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar tek tek söz aldı, gördükleri eksiklikler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler aktardı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751