Başkan Baran, BBP’nin  Yeni Yönetimini Ağırladı

Büyük Birlik Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevine kısa süre önce seçilen ve yönetim kurulunu oluşturan İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Başkan İsmail Baran’a kendilerini makamında kabul ettiği için teşekkür eden İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, “Nezaketiniz ve karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de kurumlar arasındaki birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu belirterek, “Önce vatan, millet ve bayrak diyen tüm siyasi partilerimize kapımız her zaman açıktır. Kurumlar arasındaki birlik ve beraberlik, siyasi partilerimiz arasında da güçlü.

DUALARI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Bizler şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile göreve geldik ve her yıl vatandaşımıza yaptığımız çalışmaların hesabını verdik. 150 milyon liralık yatırım sözümüz vardı bugün itibari ile 450 milyon liralık yatırımı ilçemize kazandırdık. Vatandaşımızın teveccühü ve duası bizler için en önemlisi. Çok şükür ki sokakta aldığımız tepkiler doğru işler yaptığımızın göstergesi” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817