banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran Beden Öğretmenleriyle Buluştu
 Körfez’i her alanda olduğu gibi sporda da marka bir kent haline getirmek amacıyla çalışmalarına yön veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi Futbol Okulu” projesiyle ilgili beden öğretmenlerine bir araya geldi.

 

Protokol İlgi Gösterdi

Spora ve sporcuya verdiği destek ile Körfezde büyük bir kalkınma başlatan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlerin sağlıklı yetişmeleri için yapılan çalışmalarla ilgili Körfez ilçede görev yapan beden öğretmenlerine yönelik olarak Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde bilgilendirmede bulundu.

Düzenlenen kahvaltı programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Tütünçiftlik Polis Merkezi Amiri Baş komiser Faruk Eneş, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Spor Koordinatörü Melih Yücel, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri programda hazır bulundu.

Spora Dair Birçok Proje Hayata Geçirilecek

Körfez Belediyesi yapılan çalışmaların kısa sürede meyvelerini almaya başladı. Kurulan spor okuluyla birlikte gençleri teşvik ederek spora yönlendiren Körfez Belediyesi, bununla birlikte birçok projeyi hayata geçirecek. Proje kapsamında ilk olarak beden öğretmenleriyle bir araya gelindi. Beden öğretmenleriyle görüşülen konularla ilgili alınan kararların hayata geçirilmesi için Başkan Baran’ın talimatıyla çalışmalara start verildi. Öğretmenlerle bir araya gelerek spora teşvik için yapılması gereken konuları konuşan Başkan Baran, öğretmenlerin bu konuyla ilgili istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Körfez Belediyesi Futbol Okulumuzu Hizmete Sunuyoruz

Körfez ilçede spora yaptığı yatırımlarla ve çocukları spora teşvik edici organizasyonlarla gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Körfez bırakmayı amaçlayan Belediye Başkanı Baran, insana yapılan yatırımların önemine değinerek özellikle çocuklara ve gençlere yapılan yatırımların tüm yatırımlardan daha değerli olduğunun altını çizdi. Başkan Baran, “Okullarımızla ilgili konuları öğretmenlerimiz ile birebir görüşüyoruz. İhtiyaç olan her türlü malzemeyi Belediyemiz olarak karşılıyoruz. Metin Özkan arkadaşımızı Spor Danışmanı görevine getirdik. Sizlerle Belediyemiz arasında bir köprü vazifesini üstlenerek birçok konuda faydalı çalışmalara imza atacağımızı inanıyorum. Gençlerimizin okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesini istiyoruz. Bu amaca yönelik olarak ücretsiz olarak Körfez Belediyesi Futbol Okulumuzu hizmete sunuyoruz. Körfezli çocuklar UEFA lisanslı antrenörler tarafından eğitilecek. Öğrencilerimizi ve Körfezli gençleri spora ilgi duymaları için her türlü fedakârlığı göstereceğiz. Amacımız gençlerimizi bazı kötü alışkanlıklarından ve ortamlardan vazgeçirip, ileride vatana millete hayırlı insanlar olarak topluma kazandırmaktır.” dedi.

Kayıtların başladığı Futbol Okulu’nda müracaatlar Körfez Belediyesi 95 evler Akay Spor Tesisleri Çim Halı Saha’da yapılabilecek. Futbol okulu hakkında bilgi almak isteyenler ayrıca 0262 527 15 66 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçerek bilgi alabilirler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751