banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
 Bayramlar, Manevi Duyguların Yaşandığı Yoğun Bir Gün

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı tatilinden önce Körfez Belediyesi ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini tek tek gezerek personelle bayramlaştı.

Belediye Başkanı İsmail Baran’a belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Baran, “Biz Bir Aileyiz”

Başkan Baran personeli ile de bir aile olduklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, “Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda Körfez’de birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Körfez halkı için her akşam farklı eğlence programların düzenlendiği Ramazan etkinlikleri düzenledik. Biz, Körfez halkı ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran,herkesin ailesine selamını iletmesini isteyerek, "Hepinize keyifli bir bayram diliyorum. Bayram süresi boyunca görevli olan tüm personele ise çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Bununla birlikte personele bayram çikolatası da hediye eden Başkan Baran, belediye çalışanları ile tek tek ilgilenerek hasbihal etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826