Başkan Baran; "Birinci Önceliğimiz Sizlerin Önerileri"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yukarı Hereke bölgesinde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Görevlerinin Körfez’e en iyi şekilde hizmet etmek olduğuna vurgu yapan Başkan İsmail Baran, bu noktada Körfez’in huzur ve mutluluğu için gayret sarf ettiklerini belirtti. Yukarı Hereke Mahalle Muhtarı Yusuf Öner ile birlikte mahallede yapımı devam eden projeleri de gezen Başkan Baran, planlanan projeler üzerinde de fikir alışverişinde bulundu.

BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hemşehrilerimizle istişareye büyük önem veriyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Belediyecilik zor olduğu kadar zevkli de bir iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz ve halkımız için yapılan her güzel iş de bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817