Başkan baran; "Birlikte Karar Vererek  Körfez’i Geliştiriyoruz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor, esnafla sohbet ederek bölgede yapılan ve yapılması istenilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Baran, bu kapsamda son olarak Esentepe Mahallesi’ndeydi. Esnafları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan İsmail Baran, Aşıklar Çadırı’nda da vatandaşlarla sohbet etti.

ORTAK AKIL İLE

“Her gittiğimiz mecrada hemşerilerimizle bir araya gelerek onlarla sohbet etme, istişare etme ve sorunlarını dinleme imkânı buluyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Bizler kültürümüz gereği istişareye önem veriyoruz. Bu kapsamda da vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde onların yapılan ve planlanan projeler hakkındaki görüşlerini dikkate alarak çalışmalara yön veriyoruz. Ortak akıl ile Körfezimizin yaşam kalitesini arttırıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817