Başkan Baran: Biz birlikte güçlüyüz

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Barbaros ve Güney Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Seçimlere kısa bir süre kaldığını ve tüm mahalleleri gezdiklerini ifade eden Başkan İsmail Baran, "Halkımız iradesini kullanarak 24 Haziran seçimlerinde neden Cumhur ittifakına oy versin onu anlatıyoruz. Halkımızla sürekli temayül yapıyoruz

HALKIMIZ BİZDEN MENNUN

Çalışmalarda gördüğümüz bir şey var ki; halkımız bizden memnun. 16 yıl boyunca yapılan çalışmaları muhalefet hariç herkes görüyor” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, belediye olarak da yapılan hizmetlere vatandaşların talepleri ile yön verdiklerini belirterek, “Biz birlikte Körfeziz. Sizlerin fikir ve önerileri bizler için önemli” dedi.

BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de ziyaretlerde, “Şehrimizin güzel insanlarına 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve AK Partimizin çalışmaları hakkında bilgi veriyoruz. Halkımız bizi destekliyor. Allah bizim birliğimizi bozmasın” dedi. Başkanlar, 24 Haziran seçimleriyle ilgili vatandaşlara bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817