BAŞKAN BARAN; BİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİNE DERMAN OLMAK İSTİYORUZ
 Talepler Çözüme Kavuşturuluyor

Körfez Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek onların istek ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Baran, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk Günü'nde Başkan Baran, gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor. Halk Günü'nde,  her kesimden vatandaş belediye ile ilgili talep, istek ve önerilerini bizzat Başkan Baran’a anlatma imkanı buluyor.

Başkan Baran 7/24 Halkla İletişim Halinde

Halk gününün yanı sıra sık sık dernek, STK ve okulları ziyaret eden Başkan Baran ayrıca sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor. Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde de vatandaşlardan gelen dilek ve sıkıntıları anında cevaplayan Başkan Baran, vatandaşla birebir iletişim kurmak için her türlü imkânı kullandığını belirtiyor. Halk meclislerinde, mahalle ve esnaf toplantılarında olduğu gibi 'Halk Günü' programlarında da vatandaşı dinlediğini aktaran Başkan Baran, “Vatandaşlarımıza çözüm önerileri sunarken, aynı zamanda kentte gerçekleştirilen çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızın görüşlerini de alıyoruz." dedi.

Biz Vatandaşımızın Derdine Derman Olmak İstiyoruz

Halk Günü toplantılarının özelliğinin farklı olduğuna işaret eden Başkan Baran, "Halk Günü’nde vatandaşımız belediyeye gelirken Acaba Başkan yerinde mi? diye düşünmüyor. Acaba yoğun mudur, görüşebilir miyim? diye kafası karışmıyor. Halk Günü’ne gelen vatandaşımız Başkan bizi bekliyor diye geliyor. Kafalarında herhangi bir kaygı olmadan bize geliyorlar. Vatandaşımız bize ulaşmanın garantisini alarak geliyor. Çünkü halkımızın fikirleriyle bir oluyoruz. Çözüm üretiyoruz." dedi. Başkan Baran, "Halk Günlerini daha da zenginleştirerek, güzelleştirerek devam ettirme taraftarıyız. Çünkü bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Biz vatandaşımızın derdine derman olmak istiyoruz. Amacımız, gayemiz bu.” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817