BAŞKAN BARAN; "BİZİM AMACIMIZ HALKIN VE HAKKIN RIZASINI ALMAK"

Körfez Beldeiye Başkanı İsmail Baran, mahalle teşkilatları ile bir araya gelerek hem yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor hem de onların görüş ve önerilerini alıyor. Başkan Baran bu kapsamda son olarak AK Parti Atalar ve Güney Mahallesi Mahalle Teşkilatıları ile bir araya geldi. Başkan Baran ilk olarak Atalar Mahallesi Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkan Baran, “Yapılan her yatırımda amacımız önce halkımızın sonra da Hakkın rızasını almak oldu” dedi.

TEK TEK HAYATA GEÇİRDİK

Atalar Mahallesi’nden AK Parti olarak her zaman en büyük desteği gördüklerini belirten Başkan İsmail Baran, “30 Mart 2017 seçimlerinde göreve geldik. 55 ay gibi bir süre boyunca da Körfez’de bir çok önemli projeye imza attık. 400 milyon liralık yatırım yaparken, 170 milyon liralık da borç ödedik. Bu dönem de hiçbir borç yapmadık, tamamen özkaynaklarımız ile projelerimizi hayata geçirdik. 600 dönüm yer kazandırırken de sadece 90 dönüm yer sattık.

EN İYİ SİZLER ANLATIRSINIZ

Spor, kültür, sosyal belediyecilik ve tarih anlamında bir çok yatırımı hayata geçirdik. Tabi bunları sadece biz değil, mahalle teşkilatlarımız ile yani sizlerle birlikte yaptık. Bu yapılanları da halka en iyi anlatacak olan sizlersiniz. Üç dönem AK Parti burada seçimi kazandı. Mart ayındaki seçimlerde de yine AK Parti en yüksek oyu alarak daha güçlü şekilde seçimden çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

BU DAVANIN NEFERİ OLMAK GURUR VERİCİ

Başkan İsmail Baran daha sonra Güney Mahallesi Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Teşkilat üyelerine seslenen Başkan İsmail Baran, “44 yıldır ikamet ettiğim Güney Mahallesi’ne partimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu davada bir nefer olmak gerçekten gurur verici. Sizler Körfez’de yapılanları zaten görüyorsunuz. Bizler de bu akşam 55 ay içerisinde yapılanları sizlere aktaracağız, sizlerin talep ve önerilerini dinleyeceğiz” dedi.

SİZLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

30 yılda bu kentte yerel yönetimlerin yapamadığı hizmetin bu dönem yapıldığını belirten Başkan İsmail Baran, “Bunda teşkilatlarımızın bize verdiği destek önemliydi. El ele gönül gönüle vererek bunu başardık. Bunu başarırken de borçla, kredi ile yapmadık. Hepsini kendi özkaynaklarımız ile hayata geçirdik. Çünkü bizim sevdamız Körfez, sevdamız Türkiye’dir. Bizler bu sevdanın birer neferiyiz. Bu bilinçle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI

Atalar ve Güney Mahallesi Mahalle teşkilatları ziyaretinde Başkan İsmail Baran’a eşi Bilge Baran, ilçe yöneticileri; Sevil Özbek, Nurettin Okutan ve Erdal Durmuş ile Körfez Belediye Meclis Üyeleri; Pınar Uysal, Ahmet Sinan Fidan, Kadir Aydoğdu, Emin Yıldız, Halil Küçük, Mikail Saltabaş, Zeki Kurtuluş ve Murat Yazar da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817