BAŞKAN BARAN; "BİZİM SİYASETİMİZDE EMEK VAR DEĞER VAR"


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat üyeleriyle Körfez’in köylerine adeta çıkarma yaptı. Köy meydanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Bizler, aynı heyecan, aynı inançla kapı kapı geziyor, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Sadece bugün değil, dün de köylerimizdeydik. Köylerimize güzel yatırımlar yaptık. Kent merkezine yapılan hizmetlerin hepsi köylerimize de yapıldı” dedi.

SİZLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

2001 yılından buyana Türkiye'de hızlı bir değişim hareketi yaşandığını belirten Başkan İsmail Baran, “Çok zor günlerden geçtik. Yeni Türkiye'yi inşa etmek için bir seçim daha var. Bizler sizin oylarınızı desteklerinizi almak için geldik bura geldik. 16 yıldan buyana verdiğiniz desteğiniz devam ederse daha güzel günler görmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Baran, köylülerin ilettiği sorunları ise kendisi tek tek not aldı.

EMİR ALAN ÜLKE OLMAKTAN ÇIKTIK
Manevi atmosferde güzel bir seçim çalışmasına başladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ise, "Türkiye artık eskisi gibi ders alan, emir alan ülke değil; masaya yumruğunu vurduğu zaman dünyayı titreten bir ülke haline geldi. 16 yıl ile bugün arasındaki farkı herkes görebiliyor. Kimin sayesinde oldu; dünya lideri mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan sayesinde” ifadelerini kullandı. Başkanlar vatandaşlardan destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817