Başkan Baran;

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde birimleri dolaştı, personeli ile bayramlaştı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde personeli ile bayramlaştı. İlk olarak belediye hizmet binası içerisinde personel ile bayramlaşan Başkan İsmail Baran, kimi personelle makamında kimiyle ise görev yaptığı birim içerisinde bayramlaştı. Başkan Baran, personele aileleriyle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

DAHA İYİSİ İÇİN…

Personele çikolata ikramında bulunan Başkan İsmail Baran, “Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler bizler için yanımızda çalışan arkadaşlar değil aile fertlerimizsiniz. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz” ifadelerini kullandı.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Başkan İsmail Baran, uzun tatil süresi boyunca belediye hizmetlerinde bir aksama olmayacağını belirterek, “Herhangi bir aksilik yaşanmaması için belediye ekipleri görevlerinin başında olacak. Vatandaşa hizmet götüren tüm birimlerimiz işlerini yapmaya devam edecekler. Halkımızın sorunsuz ve rahat bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldık” ifadelerini kullandı.

 














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817