BAŞKAN BARAN: "BU TESADÜF DEĞİL..!"

AVANS İSTEDİ VERİLMEDİ.

SİLAHLA BELEDİYEYİ BASTI.

İŞTEN ATILDI..!

Dün sabah saatlerinde Körfez Belediyesine bağlı KÖRPAŞ AŞ.’de çalışan İbrahim Çankaya isimli personel belediye binasına kuru sıkı tabanca ile gelerek başkan ile görüşmek istedi. Başkanının belediyede olmadığını öğrenen Çankaya sinirlenerek çatıya çıktı ve bir el ateş etti. Bunun üzerine ise Çankaya emniyete götürüldü. Adliyeye sevk edilen Çankaya'nın serbest bırakıldığı öğrenildi.

 BARAN: BU TESADÜF DEĞİL

Dün yine öğleden sonra Körfez Meclisi vardı. Mecliste konu hakkında konuşan belediye Başkanı İsmail Baran, “Belediyeye gelip bu saygısızlığı yapan kişi sürekli avans talebinde bulunuyordu. Benim belediyede olmadığım bir saatte gelerek saygısızca bir harekette bulunmuştur. Biz bu kişinin iş akdini fes ettik. Seçim öncesi yapılan bu davranışın çok manidar olduğunu düşünüyorum. Bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Zaten bu saldırıyı yapan gibi yaptıranlar da ortaya çıkacaktır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817