BAŞKAN BARAN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
 Ekipler Dört Bir Koldan Çalışmalarını Sürdürüyor

Belirlenen programlar dahilinde Körfez’in genelinde çeşitli çalışmalar başlatan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güzel havaları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belitti. Dört bir koldan her mahallede asfalt çalışması yapan belediye ekipleri, Aşağı Hereke bölgesi Tayyar Yıldırım Caddesinde asfalt serim çalışması başlattı.

Asfaltlanmadık Yol Kalmayacak

Havaların düzelmesi ile birlikte asfalt sezonunu açtıklarını kaydeden Belediye Başkanı İsmail Baran görev sürelerinin sonuna kadar Körfez’in genelinde ulaşmadık yer bırakmayarak dört bir koldan Körfez’in yollarını asfaltlayacaklarını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Baran, acil ve öncelik arz eden yerlerden başlamak üzere yolların asfaltını yaparken, bozuk yoların da bakım ve onarımını sürdüreceklerini ifade etti. 

Parke Bordür Çalışmaları da Ayrıca Devam Ediyor

Körfez’in çehresini değiştirecek çalışmaların ve projelerin planlandığı ifade eden Başkan Baran, “Şuan Tayyar Yıldırım Caddemizde ekiplerimiz asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Bizlerde ilçemizde yapılan her çalışmayı Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Özel Kalem Müdürümüz Emrah Çoban ile birlikte denetliyor çalışmaları yerinde inceliyoruz” ifadelerini kullandı. Asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım çalışmalarını da sürdüren ekipler, planlanan şekilde parke bordür çalışmalarını da halkın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817