Başkan Baran, “Camiler  Hayatımızın Merkezidir”

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Camiler hayatımızın merkezidir. Burada sevgi var, saygı var” ifadelerini kullandı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Cami ve din görevlilerinin toplumdaki önemine değinen Başkan İsmail Baran, “Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca hizmet veren din görevlilerimiz de uzlaştırıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkımızı aydınlatırken aynı zamanda sosyal sorunlara da çözüm arayan ulvi bir vazifeyi yerine getirmektedirler” dedi.

SEVGİ VE SAYGI YUVASI

“Allah’a secde edilen camiler, sevgi ve samimiyet duygularının, birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği mekânlardır” ifadelerini kullanan Başkan İsmail Baran, “Belediye olarak camilerimizin eksiklerinin giderilmesi yanı sıra vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadet edebilmesi için camilerimizin daha temiz olmasına özen gösteriyoruz.

VATANDAŞLARIMIZIN İÇİN…

Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da bazı bölgelerde cami inşaatlarını belediye olarak kendi öz kaynaklarımız ile gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Baran, “Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, cami yapan, yaptıran, yapımında emeği bulunan hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817