BAŞKAN BARAN; "CAMİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ"

Hem muhtar hem de cami cemaati Başkan Baran’a teşekkür etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Kuzey Mahallesi’nde bulunan ve belediye tarafından bahçesine şadırvan ve taziye evi yapılan Yeşil Camii’nde incelemelerde bulundu. Başkan İsmail Baran’ın incelemeleri sırasında Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil ve cami cemaati de teşekkür etti. Başkan Baran, “Camilerimizi ve dini mekânlarımızı önemsiyoruz, desteklerimizi de sürdürüyoruz” dedi.

KUTSAL YERLERDİR

Başkan Baran, “Camiler; sadece kulun üzerine farz kılınan namazın yerine getirildiği mekanlar olmayıp aynı zamanda çocuklarımız ve vatandaşlarımıza dini eğitimlerin de verildiği kutsal yerlerdir. Biz de bu doğrultuda camilerimizi daha güzel ve kullanışlı hale gelmesi için desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Yeşil Camii’nde bizden talep edilen taziye evi ve şadırvan vardı.

CEMAAT TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Belediyesi olarak bizler de desteğimizi sürdürdük ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Küçük birer eksikliklerimiz var. Tadilat çalışmaları tamamlandığında daha da güzel olacak” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden cami cemaati, “Yapılan çalışma gerçekten güzel oldu” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817