BAŞKAN BARAN CEMİL YAMAN'I AĞIRLADI
 Başkan Baran Kapıda Karşıladı

Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Kocaeli milletvekili seçilen Cemil Yaman, kalabalık bir ekipler Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra teşkilat mensupları da hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İsmail Baran kendisini ziyarete gelenleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz ifadelerini kullandı.

Güzel Hizmetlere İmza Atacaklarına Yürekten İnanıyorum

Ak Parti Milletvekillerinin yeni dönemde güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman çok yoğun geçen seçim döneminden sonra sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bugünde Belediyemizi ziyaret etti, yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Sayın Milletvekilimiz Cemil Yaman gerekse de diğer milletvekillerimizin faydalı hizmetler yapacaklarına, güzel hizmetlerin altına imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Halkımız İstikrarı ve Büyümeyi Seçmiştir

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın çok tecrübeli bir yönetici olduğunu ve başarılı hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “1 Kasım seçimlerinde bizlere desteklerini sonuna kadar sunan ve daima yanımızda olan Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum. Körfez Belediyemiz hizmetlerin halka seri ve süratli bir şekilde ulaşması anlamında ayrı bir konuma sahiptir” dedi. Yaman, “AK Parti kurulduğu günden beri girdiği tüm seçimlerde birinci parti olarak çıkmayı başarmıştır. Partimiz ortaya koyduğu projeler, çözüm önerileri ve hizmetleriyle muhalefetin samimiyetsizliklerini göstermiştir. Halkımız 1 Kasım seçimlerinde bütün yetkiyi Ak Partimize vererek istikrarın ve büyümenin devam etmesini istemiştir. Bundan sonraki süreçte de gücümüzün ve kanımızın son damlasına kadar çalışıp ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817