banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN CEMİYETLERE KATILDI
 3. Geleneksel Dümbüldek Suyu Festivaline katılmak üzere Derince’nin Karagöllü Çal köyüne geçen Belediye Başkanı İsmail Baran’a Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu eşlik etti. Düzenlenen her cemiyete katılarak halkın yanında olan Başkan Baran’ı vatandaşlar yoğun bir ilgiyle karşıladı.

Dümbüldek Suyu Festivaline Yoğun İlgi

Vatandaşlarla tek tek kucaklaşan ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Baran, dümbüldek suyunu içerek, Allah’ın bize bahşettiği en güzel hediye olan suyumuzun tadına baktık, dedi. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bugün burada hayır adına güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Rabbimizin bize verdiği nimetleri unutmayıp şükür ediyoruz. Dümbüldek suyumuzun faydalarını hepimiz biliyoruz. Kaynağına gelerek dua etmemiz geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza güzel bir örnek. Yaptığımız bu davranışı gelecekte çocuklarımız devam ettirecek. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hayır Cemiyet Birçok İnsanı Bir Araya Getirdi

Hiç zaman kaybetmeden bir başka programa geçen Belediye Başkanı İsmail Baran, Şemsettin Köyü Muhtarlığının düzenlediği hayır cemiyeti programına katıldı. Çevre köy halkının ve Körfezli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği hayır cemiyetinde Başkan Baran’ı Köy Muhtarı Naci Mızrak karşıladı. Ardından Köy kıraathanesine geçerek vatandaşları selamlayan Başkan Baran, öğle namazını eda etmek üzere camiiye geçti. Kılınan öğle namazının ardından okunan kuran tilaveti ve ilahilerle devam etti. Köy muhtarı Naci Mızrak’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından mikrofonu alan Başkan Baran, “Bu cemiyeti düzenleyen ve bizleri böylesine güzel ortamda güzel insanlarla buluşturan muhtarımız Naci Mızrak’a teşekkür ederim. Düzenlenen hayır cemiyetlerimiz birlik ve beraberliğimizi de pekiştiriyor. Görüldüğü gibi birçok çevre köylerimizden vatandaşlarımız köyümüze gelmiş. Hep birlikte aynı yemekten aynı sudan içeceğiz. Ben böylesine anlamlı ve hayırlı bir işe öncülük yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751