banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN ÇİFTLERİN NİKAHLARINI KIYDI
 Yazıcı ve Baştan Ailelerinin Mutlu Günü

Evliliğe ilk adımın simgesi olan nişan merasimi ile programlarına başlayan Başkan Baran, Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineyi sağlayan belediye personeli Hasan Yazıcı’nın kızı Semen Yazıcı’nın nişan merasimine katıldı. Burada Semen ve Kadir çiftinin nişan yüzüklerini takarak gençlere mutluluklar dileyen Başkan Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

Başkan Baran, Genç Çifte Ömür Boyu Mutluluklar Diledi

Nişan töreninin ardından Başkan Baran’ın bir sonraki durağı nikah merasimi oldu. Ülker düğün salonuna geçen Başkan Baran burada Altun ve Bozdemir ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Meltem ve Mehmet çiftinin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Baran, genç çiftlerin ve ailelerin mutluluklarına ortak olmaktan dolayı büyük sevinç duyduğunu belirterek çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Lale ve Cihan Çiftinin Düğününe Protokol Büyük İlgi Gösterdi

Körfezlilerin mutluluklarına ortak olan Başkan Baran, daha sonra Lale ve Cihan çiftinin nikahlarını kıydı. Protokol üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği nikah merasimine şahit olarak Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toldar katıldı. Evlilik cüzdanını en iyi şekilde muhafaza edeceği için gelin hanıma takdim eden Milletvekili Sami Çakır, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

.şçm

Özalan ve Akın Ailelerinin Mutlu Günü

Yoğun bir şekilde programlarına devam eden Başkan Baran daha sonra Özalan ve Akın ailelerinin düğün törenine katılım sağladı. Burada Halenur ve Murat çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Baran, genç çifte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk sözünü hatırlattı. Halenur ve Murat çiftini tebrik eden Başkan Baran, nikah merasimine katılım sağlayan misafirlerle çeşitli sohbetler gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Sinem ve Hayati Evliler Kervanına Katıldı

Başkan Baran, ayrıca Sinem ve Hayati çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çift, Elmas düğün salonunda gerçekleşen düğün cemiyeti ile evliler kervanına katıldı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. Başkan Baran genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751