banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Baran, Çinlilere de ‘evet’ dedirtti
 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sahadaki 'evet' turlarını sürdürüyor. Gündüz Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretlerine start veren Başkan İsmail Baran, gün boyu sahadaydı. Başkan Baran’a ziyaretlerinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Başkanlar, vatandaşın merak ettiği soruları da şeffaf ve anlaşılır bir şekilde cevapladı.


SANDIKLAR EVET İLE DOLACAK

Yeni sistemle bürokratik sorunların ortadan kalkacağını, Türkiye'nin daha da güçleneceğini belirten Başkan İsmail Baran, "Devlet ile millet bütünleşecek. Çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu sistem kişiler için değil ülkemiz içindir. 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. İnanıyorum ki Körfez her zaman olduğu gibi 16 Nisan'da da güçlü desteği verip sandıkları 'evet' ile dolduracaktır" dedi.


EVET DEDİ, POZ VERDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem sadece Körfezlileri değil, Körfez’de yaşayan Çinlileri de ikna etmeyi başardı. Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Çinliler, Başkan Baran’ın takdim ettiği ‘evet’ yazısı ile poz verdi. Oldukça renkli geçen buluşma sonrasında Başkanlar ziyaretlerini devam ettirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826