banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN'DAN ÇAT-KAPI ZİYARET

Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirirken, ilçedeki yaşlıları da unutmuyor. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı ile ilçedeki yaşlıları sık sık ziyaret eden Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gönül alıyor, hal hatır soruyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalara, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı.

ASLA YALNIZ DEĞİLLER

Ziyaretler kapsamında kapısı çalınan yaşlı vatandaşlar önce şaşkınlık yaşasa da duydukları mutlulukları gizleyemedi. Başkan İsmail Baran, ekibin belirli program çerçevesinde yaşlılarımızı ziyaret edip, onlara hal hatır sorduğunu belirterek, “Yaşlılarımız bizler için önemli. Onların yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞİN SİGORTASI

Başkan Baran, “Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız” dedi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ziyaretlerde yaşlı vatandaşlar da Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti, “Çok duygulandık. Gerçekten bizlerin düşünülmesi ve bu sürpriz ziyaret bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826