BAŞKAN BARAN'DAN YERİNDE İNCELEME

Körfez Belediyesi, ilçede trafiğin en yoğun olduğu caddelerden biri konumundaki Ağadere Caddesi’ndeki trafik akışını azaltmak ve caddedeki trafiği diğer yollar ile daha kısa mesafede birleştirmek için ilçeye adını veren ve Ağadere üzerine ikinci bir köprü inşa etmek için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında köprü ayakları için beton dökme işlemi başlatıldı.

12 METRE GENİŞLİĞİNDE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da dün bölgede inceleme yaptı, köprü çalışmalarını yerinde gezerek bilgi aldı. Başkan Baran, 12 metre genişliğinde olacak olan köprünün bölgedeki trafik akışını rahatlatacağını belirterek, “Mevcut bir köprümüz vardı. Onu da yenileyeceğiz ve daha kullanışlı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediyesi, Ağadere Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu azaltmak ve trafiği diğer yollara yönlendirmek adına caddeye adını verene Ağadere üzerinde yeni köprü inşa ediyor.

Başkan Baran, köprü üzerinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817