banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN, ERHAN YENİLMEZ’İ ZİYARET ETTİ
 Ziyaret Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Gerçekleşti

Geçirdiği operasyonun ardından evinde dinlenen Erhan Yenilmez’i Başkan Baran evinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz ve emekli öğretmen Hasan Yenilmez’de bulundu. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Erhan Yenilmez tedavi sürecini ve geçirdiği operasyonu Başkan Baran’a aktardı. Belediye Başkanı İsmail Baran,  Erhan Yenilmez’i sağlığına kavuşmuş şekilde görmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Baran, “Allah Sevdiği Kuluna Dert Verirmiş”

En kısa sürede rahatsızlığını tamamen atlatıp sağlığına kavuşmasını dileyen Başkan Baran, “İlçemizde siyasette önemli yer etmiş Erhan Yenilmez abimizi ve hocamızı sağlıklı şekilde görmek bizleri sevindirdi. İnşallah en kısa sürede tamamen iyileşip sağlığına tam anlamıyla kavuşur. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, sizde bu dertle uğraşıp Allah’ın izniyle galip geldiniz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Yenilmez, Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Etti

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Eski Körfez Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, “Bu yoğun temponuz içerisinde şahsımı ve evimi ziyaret etmeniz beni çok memnun etmiştir. Uzun bir süre gündemden ve Körfez’den uzak kaldım. Ama sizler gibi değerli insanlar hastanede ve evimde beni yalnız bırakmayarak her an yanımda oldular. Allah razı olsun, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751