BAŞKAN BARAN: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Ekonomik Gelişime Büyük Destek

Her geçen gün alt yapı ve üst yapısıyla değişim gösteren Körfez’e müteşebbisler büyük ilgi gösteriyor. Körfez’in bu değişim yüzü yeni iş yerlerinin açılmasını sağlıyor. Körfez’deki ekonomik gelişime destek veren Körfez Belediyesi bu alandaki gelişime katı sağlıyor. Her fırsatta Körfez’in parlak geleceğini dile getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni iş yerlerinin açılışına katılarak esnaf ve işadamlarına destek olmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Başkan Baran, önceki gün Körfez Tütünçiftlikte açılan Gaziantep Özoğlu Pastanesinin açılışına katıldı.

Başkan Baran, “Yeni İş Yerleri Yeni İstihdam Alanları Demektir”

Açılışa Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İş yeri sahibi Mehmet Öztürkmen’e hayırlı olsun temennilerinde bulunan Başkan Baran, yeni iş yerleri insanlara yeni istihdam alanları açtığını belirterek “ Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bu iş yerimizin sahibine, çalışanlarıyla, müşteriye karşı dürüstlükten, güvenden taviz vermeden, kazasız belasız hayırlı kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından işyerinin açılış kurdelesi, davetliler ve işletmeciler tarafından birlikte kesildi. Daha sonra işyerini gezen Belediye Başkanı İsmail Baran, iş yeri hakkında bilgi aldı, çalışanlara başarılar dileyerek “Kazancınız bol olsun” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817