Başkan Baran, Esnafın Yanında, Halkın İçinde
 Yakaladığı her fırsatta halkın içinde olmak için yoğun bir çaba sarf eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesini ziyaret etti.

Adım adım Körfez’in her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı İsmail Baran, "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz" dedi. Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Baran esnaf ziyaretinde halkın istek ve taleplerini de ayrıca dinledi.

Badem, “Hayata geçirilecek Projeler Körfez’e Değer Katacak”

Belediye Başkanı İsmail Baran’a esnaf ziyaretinde Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi eşlik etti. Osman Badem, “Belediye Başkanımız ile birlikte Körfez halkımızı ziyaret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza başarılı çalışmalar sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın projeleri Körfez’e değer katacak. Vizyon projelerle Körfez yeniden ivme kazanarak ülkemizin gözde ilçelerinden biri haline gelecek” dedi.

Başkan Baran, “Gelecek İçin, Körfez İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak halkımızın taleplerini değerlendiriyor hizmetlerimizi öncelik edinerek Körfezimize birçok alanda çeşitli hizmetler üretiyoruz. Gelecek için, Körfez için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Mahalle Sakinleri Başkan Baran’a Yoğun İlgi Gösterdi

Neşeli geçen esnaf ziyaretinde Başkan Baran çocuklarla yakından ilgilendi. Barbaros Mahallesinde esnafı gezerken mahalle sakinleri balkonlardan ve camlardan Başkan Baran’a sevgi gösterilerinde bulundular. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşlarla sohbet ederek çocuklara da oyuncak hediye etti.

Esnaf ve vatandaşları ziyaretinin yanı sıra eski belediye meclis üyeleri Mehmet Bulut, Hasan Yıldız’ı iş yerleri ve evlerinde ziyaret eden Başkan Baran, esnaf ziyaretine kaldığı yerden devam etti. Esnafın hiçbir ricasını kırmayan Başkan Baran esnafla birlikte hem sohbet etti hem çay içti. Esnafa verdiği destekle birlikte girişimci iş adamlarının önünü açarak Körfez’e yeni işletmeler kazandıran Başkan Baran, projelerini ve bu zamana kadar yapılan hizmetleri vatandaşa aktardı. Sürekli halkın taleplerini not alarak dinleyen Başkan Baran, yapılması gereken işler için anında talimat verdi.

Başkan Baran Barbaros Mahallesi ile ilgili projelerini ve çalışmalarını mahalle sakinlerine sırasıyla anlattı. Mahalle sakinleri Başkan Baran’a taleplerini ayrıca iletirken, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendileriyle ve Barbaros Mahallesine göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ettiler.


Başkan Baran Barbaros Mahallesi ile ilgili projelerini ve çalışmalarını mahalle sakinlerine sırasıyla anlattı.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817