Başkan Baran; “Evet için  en güçlü desteği vereceğiz”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde mahalle gezileri kapsamında önceki gün Barbaros Mahallesi’ndeydi. Eşi Bilge Baran’ın da eşlik ettiği ev ziyaretlerinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’de ‘Güçlü Türkiye’ için en büyük desteği vereceğiz. Ve sandıkta vereceğimiz her evet, ortaya atılan yalanlara en güzel cevap olacaktır” ifadelerini kullandı.

İSTİKRAR İÇİN ÖNEMLİ

Ev ziyaretleri sonrasında esnaf ziyaretine çıkan Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlattı. Başkan Baran, “Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek.

AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAK

Türkiye’nin yıllardır mücadele ettiği terör belasının kökünden bitirilmesi için, siyasette ve ekonomide istikrarın sağlanması ve istihdam alanlarının daha da arttırılması için yeni sisteme ihtiyacımız var. 16 Nisan ile birlikte darbelerde tarihe gömülmüş olacak. Ülkemize neredeyse her on yılda bir darbe yaşatanlar, otoritenin tek bir elde olması nedeniyle bu hayallerine artık ulaşamayacaklar. Sandıktan çıkan her bir evet oyu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817