banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran, ‘evet’ turunda
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanı Şaban Aydın ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar dileyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni sistemin Türkiye’nin önünü açacağını belirtti. Başkan Baran, yapılacak olan referandumun Cumhuriyet tarihinin en büyük fırsatı olduğunun da altını çizdi.

EV ZİYARETLERİ YAPTI

Yavuz Sultan Selim Camii’nde namaz çıkışında cemaatle bir araya gelen Başkan İsmail Baran, vatandaşların sistem ile ilgili merak ettiği soruları cevapladı. Başkan Baran daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Baran burada Zahir Bozkurt ve Halime Gözalan’ın evlerini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Bedia Gezo’nun evinde de bayanlarla mini bir toplantı gerçekleştirdi.

GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ

Başkan Baran ve beraberindeki daha sonra da TOKİ 2. Etap’ta site sakinleri ile bir araya geldi. Buradaki ziyarete İlçe Başkanı Osman Badem de katıldı. Sistemi ve neden "Evet" denmesi gerektiğini kapı kapı gezerek anlattıklarını ifade eden Başkan İsmail Baran, "Bizim amacımız Körfez’de yüksek bir evet ile Türkiye’ye mesaj verebilmek ve destek olmak. Bu nedenle güne sizlerle başlıyor, yeni sistemi konuşuyor ve sorularınızı cevaplıyoruz. Sistemi halkımıza tüm detayları ile anlatıyoruz " açıklamasında bulundu.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751