Başkan Baran; "Farklılıklar Bizim En  Büyük Zenginliğimiz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu farklı kültürlere sahip STK’ları ziyaret etti, düzenlenen etkinliklere katıldı. İlk olarak Körfez Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan Başkan İsmail Baran, kısa bir konuşma yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Baran, “Dün olduğu gibi bundan sonra da bir olacağız, bütün olacağız” dedi.

BÜTÜN OLACAĞIZ

Başkan Baran daha sonra Karadenizliler Derneği’ne ziyarette bulunarak üyelerle sohbet etti, onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Baran ayrıca Körfez Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı. Başkan Baran, farklılıkların zenginlik olduğunu vurgulayarak, “Karadenizliler, Yozgatlılar, Sivaslılar, Avşarlar, Çerkezler hepsi bizim zenginliğimiz” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Başkan Baran, Körfez’in Türkiye’nin mozaiği olduğunu belirterek, “Körfez’deki birliktelik gerçekten örnek teşkil ediyor. Bunu sadece Körfez’de ya da Kocaeli’de yaşayanlar değil, Türkiye genelinden ilçemize gelen misafirlerimiz de söylüyor” dedi. Başkan Baran, STK’lara gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Körfez Şube Başkanı Derviş Ilgaz’ı da ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817