banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN; GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Fen İşleri Birimi'ne ait ekiplerin yaptığı asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında yerinde bilgi alan Başkan Baran, "Körfez Belediyesi olarak 1,5 yıldır sahadayız. Koltukta değil, şantiyede hizmet anlayışımız sonucu Körfez bugün örnek alınan bir ilçe haline geldi" dedi.

Teknik Ekipler İle Çalışmaları İnceledi

Körfez’de hizmet gitmeyen mahalle olmadığına işaret eden Başkan Baran, "Belediye olarak daha güzel bir Körfez için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin her köşesine yatırım götürüyoruz” dedi. Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Başkan Baran, teknik hizmetlerde yapılan toplantının ardından teknik ekip ile birlikte Körfez genelinde gerçekleşen çalışmaları inceledi. Esentepe, Körfez Kent Konutları, Yeniyalı, Fatih Mahallesi, Samsun Mahallesi ve Mimarsinan Mahallesinde yapılan parke bordür ve asfalt serim çalışmalarını inceleyen Başkan Baran yetkililerden bilgi aldı. Çalışmanın gerçekleştiği mahalle sakinleri ile hasbihal eden Başkan Baran, vatandaşların görüş ve önerilerini de dikkate alarak belediye ekiplerine çeşitli talimatlar verdi.

Devam Eden Projeler Kısa Sürede Tamamlanarak Hizmete Açılacak

Beraberinde ilgili birim müdürleri ile teknik personelin de olduğu gezilerde çalışmaları inceleyen Başkan Baran, vatandaşların da yakın ilgisiyle karşılaşıyor. Zaman zaman vatandaşlarla çay içen, sohbet eden Baran, her bir vatandaşın ve her bir mahallenin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Devam eden belediye yatırımlarının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye yatırımlarında halkımızın refahını ön planda tutuyoruz. Devam eden projelerimiz en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Büyük projelerimizin yanında mahallelerimizdeki eksiklikleri de tamamlıyoruz” dedi.

Hizmette Mesai Kavramı Gözetmiyoruz

Asfalt çalışmalarında rekor kıran Körfez Belediyesi yol yapım çalışmalarına ara vermeden hızla devam ediyor. Halkın taleplerini ön planda tutarak görüşlerini önemseyen belediye ekipleri kaldırım yenileme çalışmalarını da asfalt serim çalışmasından önce büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Körfez’in her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı İsmail Baran, “İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımızda genişliyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösteriyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yollar Körfez’in geleceğine yapılan yatırımlardır. İlçemizin geleceğini santim santim planlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz, yarınlarımıza hizmet ediyoruz”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826